Meniu
Romana
English
WhatsApp Message
 
Facebook Page
 
Contact
 
 
 
 
CMIM - Comunitatea Montana Iezer-Muscel, com. Godeni, Pitesti - Arges
 
Programul ERASMUS + Joc HELP ME
 
 
Proiectarea kit-ului ICT a plecat de la liniile directoare elaborate de cercetători în cadrul site-ului tematic cu experți internaționali. Cercetătorii vor fi împărțiți în două grupe și vor proiecta un joc de simulare, care va fi axat pe două teme: cutremurul și inundațiile.

Activitățile vor începe cu o întâlnire inițială de 4 zile de studiu pentru a defini schița jocurilor. Grupurile de lucru, formate din experți în jocuri de simulare, cercetători / experți în domeniul protecției civile (o persoană sau două, puse la dispoziție de fiecare țară parteneră), formatori (o persoană sau două, puse la dispoziție de fiecare țară parteneră) și doi experi ITC vor implementa prototipul final al kit-ului.

În prima fază a proiectului se va organiza o întâlnire de două zile, pentru un prim test al KIT-ului și scrierea manualelor de utilizare WP vor fi cei care, reveniți în țara lor, vor fi responsabili pentru organizarea seminarelor de formare și a activităților de informare a kitului ICT într-o vastă zonă de captare (profesori de școală, asociații voluntare de protecție civilă, reprezentanți ai Instituții publice și private etc.), Implicând participarea activă a cetățenilor.
 
 
Pentru mai multe informatii, accesati:
 
 


–  Programul ERASMUS + Joc HELP ME –
–  Jocul HELP ME - explicat  –
Vezi Galerie FOTO
 
 
●      ●      ●
 
 
 
Inapoi la Proiecte
 
 
 
Raport Cookies | Politica de Cookies | Acord de Confidentialitate | Termeni si Conditii
 
 
 
 
 
Design   by:   RAFIL   HOUSE